جمع آوری ماهیانه ۶۷ تن زباله عفونی در بندرعباس
به گزارش فاما کیش هرمزگان رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس اظهار داشت: از آغاز سالجاری تا آخر آذرماه، به صورت میانگین ماهیانه ۶۷ تن زباله عفونی از مراکز درمانی و آزمایشگاهی سطح شهر جمع آوری شده است.
پوریا دروار ظهر امروز(۲۲ دی ماه) در جمع خبرنگاران، با بیان این خبر اظهار داشت: تفکیک پسماندهای عفونی و بیمارستانی از زباله های عادی امری ضروریست که باید مدنظر واحدهای درمانی قرار داشته باشد.
وی ضمن اشاره به ایجاد رویه ای مناسب و ضابطه مند برای تولید، حمل، نگهداری، تصفیه، امحا و دفع پسماندهای پزشکی، اضافه کرد: تولیدکنندگان پسماندهای عفونی و بیمارستانی موظف اند در جهت مدیریت این پسماندها هماهنگی و همکاری لازم را داشته باشند تا خطرات ناشی از آن برای عموم کاهش پیدا کند.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس تصریح کرد: ۱۱۴ مرکز عفونی در سطح شهر وجود دارد که از مجموع آنها ماهیانه به صورت میانگین ۶۷ تن زباله عفونی از این مراکز جمع آوری می شود.
وی اظهار داشت: جمع آوری زباله های عفونی توسط نیروی آموزش دیده، بوسیله دو دستگاه ماشین مخصوص این کار، انجام می شود.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس اظهار داشت: از آغاز سال تا کنون بالغ بر ۶۰۲ هزار کیلوگرم(معادل بیشتر از ۶۰۰ تن) زباله عفونی از سطح شهر جمع آوری شده است.
دروار افزود: این پسماندها به صورت بهداشتی با موادی مانند آهک به بی خطر سازی شده است.
وی در انتها افزود: پسماندهای عفونی در مکان مخصوص و محصور توسط ماشین آلات، با رعایت ضوابط بهداشتی دفن می شود.
منبع: famakish.ir
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب