آیین رونمایی از کتاب قصه های تابستان برگزار شد
به گزارش فاما کیش هرمزگان آیین رونمایی از کتاب ˮقصه های تابستانˮ نوشته ˮدریا چوبینˮ با حضور مسؤلان و علاقه مندان به فرهنگ و هنر با حمایت مجموعه خانه شیوا برگزار گردید.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان در آیین رونمایی از کتاب "قصه های تابستان" نوشته دریا چوبین، ضمن تبریک و حمایت و تشکر از خانه شیوا بابت برگزاری این آیین، اظهار داشت: از هنرمندان تقاضا دارم که عضو صندوق اعتباری هنر شوند. این صندوق از سال ۱۳۹۲ فعالیتش را با رویکرد جدید و به صورت مجازی آغاز کرده است و حمایت هایی که وزارت فرهنگ و ارشاد می تواند برای هنرمندان انجام دهد از راه این صندوق صورت می گیرد.
صادق ارشیا افزود: هم اکنون تعداد بسیار کمی از نویسندگان عضو این صندوق هستند و استان هرمزگان از این صندوق خیلی کم بهره است.
وی با اشاره به اینکه بنده تقاضا دارم تمامی رشته ها مانند تئاتر، موسیقی، هنر های تجسمی و افرادی مانند نویسندگان و خبرنگاران عضو این صندوق شوند و از تسهیلات آن بهره مند شوند، تصریح کرد: این تسهیلات شامل کمک های مستمری، حمایت هایی در جهت چاپ کتاب، و بیمه های تأمین اجتماعی و تکمیلی است.
ارشیا افزود: در این صندوق به هنرمندانی که تاریخ ازدواجشان از اول مهرماه ۱۴۰۰ به بعد باشد ۳۰ ملیون تومان وام ۲ درصد و ۵ ملیون تومان وام بلاعوض تعلق می گیرد و همینطور به کسانی که از این تاریخ صاحب فرزند شده باشند هم همین تسهیلات تعلق خواهد گرفت که شرایط مساعدی برای گرفتن این تسهیلات هم در نظر گرفته شده است.
در ادامه این آیین جمال الدین اکرمی، نویسنده مطرح کشورمان ضمن توضیحاتی راجع به پیشیینه تاریخی و ادبیات ایران اظهار داشت: در ایران قوم ها و فرهنگ های گوناگونی داریم و باید ببینیم که آیا توانسته ایم فرهنگ خویش را در این کتاب ها گسترش دهیم و بعنوان مثال بندرعباس و خلیج فارس را به مخاطب به نحوی معرفی نماییم یا خیر.
وی افزود: سینما، تئاتر و نقاشی بر پایه ادبیات هستند و باید بدانیم که هیچ چیز ماندگار تر از ادبیات نیست. ادبیات هیچگاه در مکانی راکد نمی ماند و دنیا جای تمام کسانی است که با ادبیات سروکار دارند.
اکرمی اظهار داشت: این نویسندگان هستند که کودکان ونوجوانان را از لایه های پنهان جامعه بیرون می کشند و و بر ذهن آنها ارزش گذاری می کنند. ادبیات و فرهنگ می تواند پایه های محکمی برای ماندگاری سیستمی باشد که روی اندیشه ها کار می کند.
وی خطاب به نویسنگان بومی اظهار داشت: چرا نویسندگان در یکجا تجمع کرده اند و باید برای معروف شدن به پایتخت بروند در حالیکه در تمام کشور تفکر و توان های فوف العاده ای داریم.
اکرمی خطاب به مسئولین اظهار داشت: بندرعباس در این کتاب ها است و برج ها و ساختمان ها در واقع زمانی ارزش و معنا پیدا می کنند که در کنار هنر آن منطقه بیایند.
این نویسنده در انتها اظهار داشت: امیدوارم روزی نویسندگی بعنوان یک شغل شناخته شود و نویسنده بتواند زندگی اش ر از راه نویسندگی بگذراند.
همچنین دریا چوبین، نویسنده کتاب قصه های تابستان گفت: در زمان کودکی مطالعات محدودی داشتیم چونکه کتاب فروشی مخصوص کودکان وجود نداشت و اگر کتابی هم برای کودکان به چاپ می رسید از آن با خبر نمیشدیم ولی امروزه کتاب های زیادی برای کودکان به چاپ می رسد که از دیدن آنها بسیار خوشحال می شوم و امیدوارم من هم بتوانم قدمی در این راه بردارم.
وی افزود: این کتاب ماجرای کودکیم در بندرعباس و داراب است که خاطرات مشترک بسیاری از افراد است.
چوبین ضمن اشاره به این که می خواهد که این کار را ادامه دهد، افزود: دوست دارم مردم این کتاب را بخوانند و نظرشان را با من در بین بگذارند.
گزارش از پرنیان بلوچی، خبرنگار ایسنا
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب