عادل شهرزاد در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با محوریت بررسی مسائل و مشکلات طرح های راکد و غیر فعال به تفکیک دستگاههای اجرایی و واحد های تحت تملک بانک ها، اظهار داشت: کلیه واحدهای تولیدی که با سرمایه گذاری راه اندازی شده اند و به علل مختلف در سنوات گذشته راکد و غیر فعال شده اند ضروریست با برنامه ریزی مناسب به چرخه تولید استان باز گردند.
وی در همین خصوص، اضافه کرد: دستگاههای اجرایی و بانکها با احصا مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی راکد و غیر فعال برای هر واحد راهکار مناسب جهت بازگشت مجدد آن به چرخه تولید ارائه نمایند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری هرمزگان، خاطرنشان کرد: برای خیلی از واحد های غیر فعال و یا واحدهای که با ظرفیت پایینی فعالیت می نمایند سرمایه گذاری های بسیاری صورت پذیرفته است و عدم بهره برداری مناسب از این واحدها باعث هدر رفت منابع می شود.
کاریک
شهرزاد اظهار داشت: دستگاههای اجرایی و بانکها به منظور پیشگیری از اتلاف منابع با استفاده از ظرفیت های قانونی و همکاری بین دستگاهی نسبت به رفع مشکلات واحدهای تولیدی راکد و غیر فعال و بازگشت مجدد آنها به چرخه تولید استان اقدام نمایند.
وی عنوان کرد: بازگشت واحدهای تولیدی غیر فعال و نیمه فعال به چرخه تولید استان باعث افزایش بهره وری، افزایش تولید و ایجاد ظرفیت های جدید اشتغالزایی می شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری هرمزگان، ضمن اشاره به تلاش ها جهت احیای واحدهای تولیدی غیرفعال، اضافه کرد: ابتدای سال تابحال با اقدامات و تلاشهای که صورت پذیرفته ۲۱ واحد تولیدی غیر فعال در بخش های کشاورزی، شیلات و صنعت مجدد به چرخه تولید استان بازگشته اند.
شهرزاد خاطرنشان کرد: احیا واحدهای تولیدی غیر فعال و نیمه فعال با عنایت به سیاست های اقتصادی دولت و حمایت ویژه از بخش تولید، بعنوان یکی از اولویت های مهم اقتصادی استان پیگیری و دنبال می شود.
وی خاطرنشان کرد: از کلیه دستگاههای اجرایی استان انتظار است در جهت رفع مشکلات واحدهای تولیدی نسبت به بررسی و پایش مشکلات واحدهای تولیدی اقدام و نسبت به بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید استان با عرضه راهکار عملیاتی اقدام نمایند.