یك متخصص بیماری های عفونی:

افراد در معرض خطر، واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند


افراد در معرض خطر، واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند به گزارش فاما کیش، هرمزگان متخصص بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: با شروع فصل پاییز و بازگشایی مدارس شاهد ابتلای تعداد زیادی از دانش آموزان و کودکان به آنفلوآنزا هستیم پس افراد دارای بیماری زمینه ای، خانم های باردار، کودکان و سالمندان بیشتر مراقب سلامتی خود باشند.



دکتر الهام براهیمی در این خصوص، اضافه کرد: امسال زودتر از سالهای قبل با شیوع و انتشار بیماری آنفلوآنزا مواجهه شدیم. که می توانند طیفی از علایم خفیف تا شدید در میان مبتلایان بوجود آورد و منجر به بستری شدن در بیمارستان و خدای نکرده حتی منجر به فوت بیمار گردد.

وی با اشاره به افراد در معرض خطر عنوان کرد: افرادی که بیماری زمینه ای دارند مثل دیابت، بیماری کبدی نارسایی کبد، نارسایی کلیه، خانم های حامله و افرادی که چاقی مرضی دارند و نمایه توده بدنی آنها بالای ۴۰ می باشد، افراد گرفتار نقص سیستم ایمنی، افرادی که طولانی مدت داروی کورتیواستروئیدی مصرف می کنند، سالمندانی که در خانه سالمندان زندگی می کنند، همه افراد بالای ۵۰ سال، کودکان ۶ تا ۵۹ ماهه( زیر ۵ سال)، افرادی که بیماری HIV دارند و بیماران سرطانی که شیمی درمانی و رادیوتراپی می شوند حتما باید واکس آنفلونزا تزریق کنند.

این متخصص اشاره کرد: با توجه به این که در استان بیماری هایی از قبیل تالاسمی و هیاتیت شایع تر از سایر استانها است؛ این بیماران در معرض خطر مبتلاشدن به بیماری آنفلوآنزا هستند پس سفارش می شود که حتما واکسینه شوند. افراد سیکل سل (آنمی داسی شکل) و هیاتیت در معرض خطر هستند که باید حتما واکسن دریافت نمایند و اگر علائمی از قبیل تب، سرفه و درد قفسه سینه داشتند که بیش از ۳ روز طول کشید در نخستین فرصت به پزشک مراجعه کنند.

براهیمی با اشاره به اهمیت اقدامات درمانی در هنگام بیماری آنفلوآنزا اظهار داشت: اگر فرد مبتلا از نظر سایر بیماریهای زمینه ای سالم باشد درمان باید به طور حمایتی و علامتی باشد و فرد حتما ضمن استراحت در منزل، مایعات فراوان به همراه غذای سالم مصرف کند.

متخصص بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اشاره کرد: در شروع روند درمان افراد پرخطر از قبیل بیماران تالاسمی، سیکل سل، دیابت، بیماری قلبی، نارسایی کلیه و کبد، آسم، خانم های حامله وافراد چاق باید داروی ضد ویروس آغاز کرد. و بهترین زمان برای تجویز و دریافت داروی ضد ویروس ۲۴ الی ۴۸ ساعت ابتدایی شروع علایم است و برای مدت ۵ روز این افراد باید داروی ضد ویروس دریافت نمایند.





منبع:

1401/08/14
22:34:14
5.0 / 5
514
تگهای خبر: تخصص , دریا , متخصص , هرمزگان
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱

famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش