سرپرست جهاددانشگاهی واحد هرمزگان:
نام جهاددانشگاهی یادآور خدمات علمی ارزشمندی برای رفع نیازهای اساسی کشور است
به گزارش فاما کیش، هرمزگان سرپرست جهاددانشگاهی واحد هرمزگان اظهار داشت: امروزه نام جهاددانشگاهی یادآور خدمات علمی ارزشمندی برای رفع نیازهای اساسی کشور نزد آحاد مختلف جامعه خواهد بود.
دکتر احمد زاهری بامداد امروز (۱۴ مردادماه) در دیدار با با مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، به دستاوردهای علمی جهاد دانشگاهی در طول انقلاب اشاره نمود و اضافه کرد: در طول مدت انقلاب مانند دوران دفاع مقدس هر جا در حوزه ای کشور با مانع علمی روبرو می شد، جهاد دانشگاهی وارد عمل شد و کارهای زمین مانده را با توان علمی و تلاش و ایمانی که دانشمندان و استادان آن داشت، انجام داد.
وی با ابراز آمادگی برای بهره گیری از توان و ظرفیت تمامی واحد ها و سازمان های جهاددانشگاهی در کشور در امتداد حل مسائل صنایع استان، اظهار داشت: هرمزگان دارای ظرفیتهای علمی و جهادی فراوانی است و جهاددانشگاهی نیز نهادی برخاسته از متن انقلاب بشمار می رود که هم علم هم جهاد را در خود دارد.
دکتر زاهری اشاره کرد: کارهای بزرگ علمی و فناوری در عرصه های مخابراتی، نفت و انرژی همچون طراحی و تولید دکل های نفتی و مته های حفاری، سیستم رانش قطار مترو ملی و... توسط این نهاد انجام شده که می توان از این ظرفیت ها بواسطه حضور جهاددانشگاهی واحد هرمزگان در استان بهره مند شد.
وی افزود: امروزه نام جهاددانشگاهی یادآور خدمات علمی ارزشمندی برای رفع نیازهای اساسی کشور نزد آحاد مختلف جامعه خواهد بود، اقداماتی نظیر آن چه در پژوهشکده رویان و حرکت پیشروانه و اثرگذار ایران اسلامی در حوزه سلول های بنیادی و نانو تکنولوژی رقم خورده است.
سرپرست جهاددانشگاهی استان هرمزگان، از آمادگی برای بهره گیری از توان و ظرفیت جهاددانشگاهی در عرصه های مختلف سخن گفت و با اشاره به فعالیت مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی( ایسپا) عنوان کرد: نظرسنجی یک اقدام علم پایه شمرده می شود که لازمه کار مدیریت در سطوح و حوزه های مختلف همچون صنعت است.
دکتر زاهری اضافه کرد: ظرفیت ها و پتانسیل های جهاددانشگاهی متنوع است، یکی از مهم ترین ظرفیتهای جهاددانشگاهی در عرصه خدمات تخصصی پژوهشی و فناورانه است که در این زمینه و خصوصا جهت شکوفایی صنعت و معدن استان آماده ارائه خدمات تخصصی هستیم.
وی با اشاره به رویکرد آموزشی در این نهاد انقلابی، اظهار داشت: امروزه آموزش توانمندسازی به عنوان یکی از راهکارهای اصلی توسعه منابع انسانی خصوصاً در عرصه مدیریت مورد توجه خیلی از صاحب نظران قرار گرفته است. توجه ویژه به آموزش های تخصصی و کاربردی در عرصه مدیریت با هدف بروزرسانی و افزایش سطح دانش فعالان این حوزه، اقدام بسیار کاربردی در امتداد بهبود راندمان خواهد بود که امر از با اهمیت ترین اهداف جهاددانشگاهی هرمزگان است.
سرپرست جهاددانشگاهی واحد هرمزگان اظهار داشت: جهاددانشگاهی هرمزگان می تواند درباب بروزرسانی و افزایش سطح دانش نیروی انسانی خصوصاً مدیران استان و به تبع آن منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس قدمهای موثری بردارد.
کامران داستانی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس نیز در این جلسه از تعریف شدن بیش از هزار میلیارد تومان پروژه در این منطقه عظیم صنعتی آگاهی داد و اظهار داشت: این حجم از عملیات به پشتوانه ی حمایت های استانداری هرمزگان و مدیران سازمان ایمیدرو سرعت گرفته است و به زودی شاهد تحولات شایان توجهی خواهیم بود.
وی به ضرورت بروزرسانی و افزایش سطح دانش نیروی انسانی خصوصاً مدیران با برگزاری دوره های آموزش مهارتی اشاره نمود و اضافه کرد: بهره برداری مناسب از تجهیزات و بروزرسانی دانش نیروی انسانی با اتکا بر برگزاری دوره های آموزشی اثربخش را موردتوجه قرار داده ایم و معتقدیم ارزیابی های برون سازمانی و خودارزیابی هایی بسیار کارساز خواهد بود چونکه وضعیت لحظه ای مجموعه و بازدهی ما را مشخص می کند.
داستانی گسترش ارتباط دانشگاه با صنعت را از برنامه های منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس عنوان نمود و اضافه کرد: جهاددانشگاهی استان می تواند با بهره گیری از ظرفیتهای علمی قدمهای خوبی برای توسعه و حل مشکلات صنعت منطقه عرضه نماید و همین طور صنعت می تواند از ظرفیتهای علمی، و کارگاهی دانشگاه جهت آموزش نیروهای خود استفاده نماید.
وی جهت همکاریهای متقابل و پیشنهاد ایجاد تفاهم نامه مشترک برای تعیین زمینه های همکاری در عرصه های راهبردی جهاددانشگاهی و صنعت اعلام آمادگی کرد و از اراده جدی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس برای ایحاد بستر تعاملات موثر در حوزه های مختلف آگاهی داد.
منبع: فاما كیش
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب