در دیدار مدیركل میراث فرهنگی و رئیس جهاد دانشگاهی مطرح شد

مشارکت جهاد دانشگاهی در پروژه علم پایه میراث فرهنگی، گردشگردی و صنایع دستی استان سمنان


مشارکت جهاد دانشگاهی در پروژه علم پایه میراث فرهنگی، گردشگردی و صنایع دستی استان سمنان فاما کیش: سمنان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگردی و صنایع دستی استان سمنان خواهان مشارکت جهاد دانشگاهی استان در پروژه علم پایه میراثی و همچون در تدوین طرح جامع گردشگری این استان شد.


بهمن اخلاقی امروز (۳ بهمن ماه) در دیدار با رییس و مدیران جهاد دانشگاهی استان که با حضور معاونین جهاد دانشگاهی استان انجام شد اظهار داشت: طرح جامع گردشگری استان در گذشته طی دو مرحله انجام شده، اما هیچگاه به عاقبت نرسیده است.
وی با اشاره به لزوم واگذاری طرح های مطالعاتی به دستگاه های علمی و پژوهشی معتبر، بیان کرد: طرح های مهمی مانند طرح جامع گردشگری باید به دستگاه های توانمند و پاسخگویی مانند جهاد دانشگاهی استان واگذار می شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگردی و صنایع دستی استان فقدان طرح جامع گردشگری را از مشکلات جدی در عرصه های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ارزیابی و اشاره کرد: وجود سند جامع گردشگری به مثابه یک نقشه راه کامل که افق های پیش روی میراث فرهنگی را ترسیم کرده و پروژه ذیل آن اجرائی شود، یک ضرورت است.
وی با اشاره به تنوع بالای جاذبه های تاریخی و طبیعی در استان اظهار داشت: تدوین یک سند جامع و جامع می تواند به رشد و توسعه صنعت گردشگری که از مزیت های استان است، کمک نماید.
اخلاقی با اعلان اینکه اجرای برخی پروژه ها به سبب نبود چنین سندی در استان با مشکل روبروست اضافه کرد: بطور مثال برخی شهرهای استان کاندیدای ثبت به عنوان شهر نمونه گردشگری بین المللی هستند، اما به سبب نبود این سند، پیشرفت آنها با تاخیر روبه رو شده است.
وی اضافه کرد: بطور مثال شهر کلاته رودبار که در گذشته به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شده، سال هاست که به شهر ارتقا یافته و دارای شهرداری است، اما به سبب نبود انجام امکان سنجی های لازم و فقدان یک سند جامع، امکان پیشرفت آن به شهر نمونه گردشگری نیز وجود ندارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگردی و صنایع دستی استان سمنان نبود هدف گذاری و یک چشم انداز را نتیجه نبود طرح جامع گردشگری ارزیابی و اشاره کرد: ما آمادگی داریم از توانمندی های جهاد دانشگاهی در بخش های مختلف بهره بگیریم.


علی منصفی راد، رییس جهاد دانشگاهی استان سمنان نیز از آمادگی جهاد دانشگاهی استان برای همکاری با میراث فرهنگی استان آگاهی داد و اظهار داشت: جهاد دانشگاهی استان چه در بخش پژوهشی و چه در عرصه های آموزشی و فرهنگی از توانمندی بالایی برخوردارست.
وی خواهان انعقاد یک تفاهمنامه کاربردی بین دو دستگاه شد و اضافه کرد: پیش نویس یک تفاهمنامه که توان اجرائی برخوردار باشد به زودی تهیه و برای امضا آماده خواهد شد.
وی از آمادگی جهاد دانشگاهی استان برای برگزاری دوره های تخصصی در بخش های سه گانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آگاهی داد و اظهار داشت: جهاد دانشگاهی در سطح ملی بصورت شبکه ای عمل می کند و از همین رو جهاد دانشگاهی استان می تواند از ظرفیت پژوهشگاه ها و پژوهشکده های تخصصی جهاد دانشگاهی سراسر کشور استفاده نماید.
منصفی راد با اشاره به پرداخت ۳۰ میلیاردریال تسهیلات اشتغال زایی به متقاضیان و فراگیران شرکت کننده در دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی استان سمنان، اظهار داشت: بخش قابل توجهی از متقاضیان به حوزه های در رابطه با میراث فرهنگی و همچون صنایع دستی تعلق دارند.
وی افزود: سهمیه استان در این تسهیلات ارزان ۲۰۰ فقره و به مبلغ ۳۰۰میلیارد ریال است که فراگیرانی که دارای مدارک معتبر هستند توسط جهاد دانشگاهی استان به یکی از بانکهای عامل استان معرفی می گردند.
رییس جهاد دانشگاهی استان سمنان اشاره کرد: مرکز افکار سنجی ایسپا، مرکز مستندسازی جهاد دانشگاهی استان، لابراتوار تخصصی جهاد دانشگاهی، ایسنا و... از دیگر بخش های ذیل جهاد دانشگاهی هستند که می توانند اداره کل میراث فرهنگی استان را در اجرای طرح ها و پروژه ها یاری کنند.



منبع:

1403/11/04
11:53:47
5.0 / 5
44
تگهای خبر: پیشرفت , تخصص , دریا , صنعت
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲

famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش