سرمایه گذاری یك و نیم میلیارد یورویی در منطقه ویژه خلیج فارس
هرمزگان مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی، صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس اظهار داشت: سال جاری بیشتر از یك و نیم میلیارد یورو در منطقه ویژه اقتصادی، صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس سرمایه گذاری شده است.
حسن خلج طهرانی بامداد امروز(۱۹ شهریورماه) در دیدار با بعضی از سرمایه گذاران، اضافه کرد: این سرمایه گذاری ها در صنایع پتروشیمی، معدنی و فلزی همچون فولاد است.
وی بیان نمود: مرحله دوم گندله سازی مادکوش با ظرفیت تولید سالانه ۲و نیم میلیون تن گندله سنگ آهن، و مرحله دوم واحد فولاد سازی کاوه جنوب با ظرفیت تولید سالانه یک و دو دهم میلیون تن بیلت فولادی از بزرگ ترین طرح های در حال ساخت و نصب است.
خلج طهرانی با اشاره به اینکه اولین مرحله فولاد مبشر نور دریا با ظرفیت تولید سالانه یک و نیم میلیون تن شمش فولاد از دیگر طرح های مهم این منطقه است، افزود: شرکت پتروپالایش تسخیر با ظرفیت تولید ۳۶ هزار تن حلال های نفتی، تولید قیر شرکت پالایش نفت جی، فرو منگنز یکتا فولاد دوران و ساخت شرکت خدمات فنی و مهندسی امین تجارت هرمز از دیگر طرح های در حال ساخت و نصب است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس عنوان کرد: هم اکنون ۱۴ طرح اقتصادی با پیشرفت کاری ۵۰ درصد، در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در حال انجام می باشد.
وی در انتها اظهار نمود: با دو سرمایه گذار خارجی هم برای فعالیت در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس قرار داد منعقد شده است.
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب