قدیمی ترین بخش دیوار چین کشف شد
فاما کیش: فاما کیش: باستان شناسان توفیق یافتند قدیمی ترین بخش شناخته شده از دیوار بزرگ چین را کشف کنند که قدمت دیوار چین را 300 سال بیش از تصورات پیشین افزایش داده است.
به گزارش فاما کیش به نقل از ایسنا، این یافته چشم گیر که در منطقه چانگ چینگ، شهر جینان، استان شاندونگ واقع شده است، به اواخر دودمان ژو غربی (۱۰۴۶ تا ۷۷۱ قبل از میلاد) و اوایل دوره بهار و پاییز (۷۷۰ تا ۴۷۶ قبل از میلاد) متعلق می باشد.
به گزارش یورونیور، این کاوش که از طرف مؤسسه آثار فرهنگی و دیرینه شناسی شاندونگ از ماه مه تا دسامبر ۲۰۲۴ انجام شد، حدود ۱۱۰۰ مترمربع از بخش شمالی روستای گوانگلی را پوشش داد. این اولین کاوش گسترده در دیوار بزرگ چین بعد از سال ها بررسی اولیه شمرده می شود.
دیوار بزرگ چین، که قبل از دیوار معروف سلسله مینگ تولید شده است، در دوره دولت های جنگ طلب (۴۷۵ تا ۲۲۱ قبل از میلاد) توسط دولت چین بنا شد. این دیوار که بالاتر از هزار سال قبل از دیوار مینگ تولید شده است، بیش از ۶۰۰ کیلومتر در سراسر شاندونگ امتداد دارد و برای صیانت از دولت چین در مقابل حملات، خصوصاً از طرف دولت چو، راه اندازی شد.
گروه پژوهشی با ترکیب روش های سنتی تحلیل و بررسی اشیای تاریخی و روش های پیشرفته و تاریخ گذاری کربن-۱۴، این شواهد را کشف کردند.
این دیوار که از خاک فشرده، سنگ و سایر مواد تولید شده است، بیان کننده نبوغ نظامی دولت چین، مدت ها قبل از اتحاد چین تحت فرمانروایی سلسله چین، است.
این تیم همین طور شهر باستانی پینگ یین را شناسایی کرد که حدود ۱.۵ کیلومتر در شمال دیوار بزرگ چین قرار دارد. این شهر نقشی اساسی در تامین امنیت مسیرهای حمل و نقل و صیانت از مرزهای دولت چین ایفا می کرد.
منبع: فاما كیش
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب