رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی كشور:

ابلاغ 90میلیارد ریال اعتبار برای ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی


ابلاغ 90میلیارد ریال اعتبار برای ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی به گزارش فاما كیش رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی كشور از ابلاغ ۹۰میلیارد ریال اعتبار برای ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی اطلاع داد.



به گزارش فاما كیش به نقل از مهر، سیدجواد حسینی در جزیره كیش تصریح كرد: آموزش و پرورش استثنایی در كل كشور ۱۵۳ هزار دانش آموز دارد كه ۸۳ هزار نفر از آنان در ۱۶۰۰ مدرسه خاص استثنایی و در هفت طیف ناتوانی و بقیه در دوره های فراگیر مشغول به تحصیل هستند.
معاون وزیر آموزش پرورش اظهار داشت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی در سیاست اصلی خود به تحصیل این دانش آموزان در آموزش های فراگیر می اندیشد كه این میزان در مدت اخیر ۸۲ برابر افزایش پیداكرده است و در سیاست دوم، «مناسب سازی» خدمات در بعدهای مختلف: فضا، تجهیزات، نیروهای انسانی و محتوای كتب درسی، مورد توجه است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی كشور اضافه كرد: حدود ده هزار دانش آموز در جزیره كیش مشغول به تحصیل هستند اما متأسفانه علیرغم امكانات خوب جزیره، از فضای آموزشی كافی برخوردار نیستند.
حسینی تصریح كرد: به علت سرعت رشد تعداد دانش آموزان در كیش، سرانه فضای آموزشی با همان سرعت رشد جمعیت، پیش نرفته و در نتیجه از شاخص فضای آموزشی كشور كه پنج و دو دهم متر مربع به ازای هر دانش آموز است، عقب مانده و هم اكنون فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز ۴.۴ متر مربع است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی كشور تصریح كرد: با دستور ساخت ۶ مدرسه این سرانه به ۸.۳ متر مربع كه شاخص جهانی است می رسد.
وی با اشاره به یكی از این مدارس كه كاربری آموزش استثنایی خواهد داشت اظهار داشت: نیازهای این دانش آموزان در زمینه های اقتصادی، فضا و نیروی انسانی پنج برابر افراد عادی است و در نتیجه شاخص جهانی برای فضای آموزشی به ازای هر كودك استثنایی ۲۲.۵ متر مربع است كه این عدد در ایران ده متر مربع است.
معاون وزیر آموزش پرورش اضافه كرد: با ساخت این مجتمع در كیش، با عنایت به تعداد كم معلولین ذهنی و حركتی در كیش، در كل كشور به شاخص جهانی نزدیك خواهیم شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش كشور خاطرنشان كرد: همه تعالیم مربوط به دانش آموزان استثنایی، خاص و نیازمند نیروهای توانبخشی است كه این ۸۶۴ نیرو تا پیش از این، در طرح رتبه بندی قرار نمی گرفتند اما خوشبختانه در طرح ممیزی روز گذشته مقرر شد كه این نیروهای زحمتكش هم مشمول طرح رتبه بندی شوند.
حسینی «ایاب و ذهاب» را از دیگر معضلات خانواده هایی كه فرزند معلول دارند برشمرد و اظهار داشت: "روز گذشته ۹۰ میلیارد ریال اعتبار به استان ها ابلاغ گردید." و شهرداری ها و شوراهای شهر استان های مختلف، كمك شایانی در این حوزه كرده و می كنند و از كمك پنجاه درصدی سازمان منطقه آزاد كیش برای تأمین هزینه كامل ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی كیش اطلاع داد.
حسینی تصریح كرد: این سرویس های رفت و آمد باید با گزینش و تربیت مربی و راننده مخصوص، به كلاس سیار تبدیل گشته و با فراگیری مهارت های ارتباطی و فنی، به افزایش ضریب تعلیم و تربیت كمك نماید.
وی تصریح كرد: اگر نظام تشكیلاتی و ساختاری آموزش و پرورش در مناطق آزاد به شكل مستقیم با وزارت باشد، اساسا در راه ارتقا آموزش می توانند مسیرهای مشترك و محكم تری بردارند.
معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان كرد: بخش «مدیركل شورا و مناطق آزاد» در وزارت بوجود آمده است كه می تواند به استاندارد این مناطق كمك نماید.
حسینی افزود: تا سال ۱۴۰۱ با «ریزش منفی» یعنی تفاوت مشهود تعداد رشد دانش آموز و بازنشستگی معلمین روبه رو هستیم و این مورد تا سال ۱۴۰۶ ملایم تر شده و بعد به ثبات می رسد.
در آخر این نشست، ضمن امضای تفاهم نامه ساخت ۶ مدرسه در كیش، معاون وزیر آموزش شهر درست را؛ شهر دوستدار انسان، شهر دوستدار كودك، شهر دوستدار معلول و شهر دوستدار كتاب دانست و اظهار داشت: یادگیری زبان اشاره از ملزومات این شهر است.

1398/11/05
14:34:11
5.0 / 5
4940
تگهای خبر: پرورش , جزیره كیش , خدمات , سازمان
این مطلب فاما کیش را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳

famakish.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فاما كیش محفوظ است

فاما كیش

تجارت و گردشگری در کیش